Word vrienden

Word vrienden van de Vrouwen Partij

De Vrouwen Partij is een politieke vereniging en heeft de steun van vrienden nodig om haar geluid te laten horen. Alleen dankzij onze vrienden kunnen de leden van de Vrouwen Partij opkomen voor de 6 speerpunten en kunnen wij werken aan de gelijke toegankelijkheid tot inkomen, zorg, onderwijs en justitieel recht.

Het doel van de Vrouwen Partij is om invloed te krijgen zodat gelijke toegankelijkheid, veiligheid en meer respect voor vrouwen in iedere laag van onze samenleving op persoonlijk, economisch en bestuurlijk vlak geborgd gaat worden. Niet alleen wil ze dat dit bij alle politieke partijen hoger op de agenda komt. De Vrouwen Partij wil ook zelf mee gaan doen aan de verkiezingen: de Europese staan boven aan haar verlanglijst.

De Vrouwen Partij verwelkomt iedereen die zich kan herkennen in haar 6 speerpunten en vindt dat het roer om moet. Door een donatie (klein of groot alles is welkom) en door vrienden te worden kunnen wij aan de slag. Je kunt je ook als vrijwilliger opgeven. Omdat we ons intensief in willen zetten om ons eerste doel te laten slagen kunnen we alle hulp gebruiken.

Mocht je vanuit de Vrouwen Partij één van de 6 speerpunten op nationaal of op Europees politiek niveau willen vertegenwoordigen en mee willen helpen in het realiseren van het doel, mail ons dan door in onderstaande mailbox je naam, adres, telefoonnummer en email in te vullen.

Laat je ons weten dat jij ons programma wil steunen? Alvast bedankt en doe mee als vriend(in) van de Vrouwen Partij en help die steen in de politieke vijver te gooien! Wij zijn ANBI geregistreerd en ons banknummer is: NL82TRIO 0197744508.

 

Contact

Mailbox